Свет

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА! Беба испала из возила, па је ударио аутомобил из супротног правца

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

* Девојчица превезена у болницу са повредама главе * Полиција ухапсила возача и сувозача аутомобила у ком се беба налазила

Девојчица стара свега 20 месеци тешко је повређена у саобраћајној несрећи која се догодила у суботу у Ланкширу. Верује се да је девојчица испала из возила марке „тојота“, а потом је на њу налетео „пежо“ који је долазио из супротног правца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећа се догодила око 15 часова, под још неразјашњеним околностима, због чега је полиција позвала очевице да се јаве, како би разрешили „мистерију“.

Према наводима медија, дете се налазило на задњем седишту „тојоте“ и одједном је, под још неразјашњеним околностима, испало из возила. У том тренутку у супротном смену је наилазио „пежо“ којим је управљала жена (50) и ударила је девојчицу.

Малецка је са повредама главе хитно превезана у болницу, а полиција је привела возача и сувозача „тојоте“ због сумње да су били под утицајем наркотика.

Није саопштено да ли су путници „тојоте“ у крвном сродству са девојчицом, као ни њихови идентитет. Полиција је само саопштила да је ухапсила двојицу мушкараца старости 29, односно 32 године, због сумње да су управљали моторним возилом под утицајем наркотика.

Жена која је учествовала у удесу је након увиђаја пуштена кући.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Телеграф.рс