Регион

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА! Преминуо Зоран Ливњак: Познато је и стање преживеле девојчице

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

ЗОРАН Ливњак (45) из Бање Врућице, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи код Теслића, преминуо је данас у Клиници за анестезију и и интензивно лечење Универзитетског клиничког центра Републике Српске, док је његова ћерка Софија одвојена од апарата за механичку вентилацију.

– Упркос напорима лекара Клинике, пацијент је преминуо јутрос од последица тешких повреда задобијених у саобраћајној несрећи – саопштио је УКЦ РС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У саопштењу се додаје да је његова ћерка хоспитализована у Клиници за анестезију и интензивно лечење и одвојена од апарата за механичку вентилацију.

– Све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су преурањене – наводе у УКЦ РС.

У стравичној несрећи на лицу места погинуле су Зоранова супруга Свјетлана (37) и ћерка Драгана Ливњак (19), док су он и Софија са тешким повредама главе превезени у УКЦ РС. Несрећа се догодила 15. августа када је на магистралном путу Котор Варош – Теслић дошло до судара њихове „фијат марее“ са „аудијем А6“ којим је управљао Горан Бијелац (20) из Теслића. Први резултати истраге указују да је несрећу изазвао Бијелац који је „аудијем“ прешао у леву саобраћајну траку. У тренутку несреће младић није имао возачку дозволу која му је раније одузета због пребрзе вожње.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Новости.рс