Србија

ТРАГЕДИЈА ПОГОДИЛА СРБИЈУ! Младожења се обесио у туш кабини уочи свадбе

Тело тридесетдеветогодишњег Г. С. из насеља Негосавље код Медвеђе пронађено је синоћ око 22:45 у соби једног хотела на периферији Лесковца и претпоставља се да је извршио самоубиство бешењем, потврђено је јуГмедии у лесковачкој полицији.

Како незванично сазнаје Југмедиа, Г.С. се обесио у туш кабини хотелске собе коју је изнајмио са својом вереницом са којом је за неколико дана требало да се венча и са којом је припремао свадбено весеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На рецепцији се пријавио са својом личном картом и у хотелску собу је ушао са младом женском особом. Шта се међу њима дешавало, ми то не знамо, али оно што знамо, то је да се први пут таква трагедија догодила код нас, што је узнемирило све особље. Дошла је полиција, као и Хитна помоћ, која је констатовала смрт. Касније су тело преузели његови родитељи. Све се одвијало у тишини, како због целокупне ситуације не бисмо узнемирили госте – прича за јуГмедиу један од запослених у овом хотелу.

Како незванично сазнаје овај портал, Г.С. је у хотел је дошао са својом вереницом након породичне свађе.

Иначе, он већ годинама живи у Београду, а у родно Негосавље се вратио због организовања свадбе.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected].

Извор: Блиц.рс