Свет

ТУГА ДО НЕБА: Познати глумац преминуо од КОРОНЕ ?!

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Страшно!

Рајмонд Ален, који је био најпознатији по глуми у популарној серији „Санфорд анд Сон“, умро је у 91. години.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његова ћерка Ален Ронс је у уторак потврдила вест на својој страници.

– Какав је ово дан. Ово је био један од најтежих дана у мом животу у којем сам изгубила оца Рајмонда Алена и моју рођаку Дебору (његову нећакињу). Сада су обоје под крилима анђела – написала је.

Глумац је пронађен мртав, пошто се неколико дана није јављао на позиве, рано у понедељак ујутро у Калифорнији, рекла је његова породица. Алену није било добро већ дуги низ година и породица га је упутила у дом за стара лица 2016. године. Имао је честих проблема са упалом плућа.

„Санфорд анд Сон“ емитовали су се од 1972. и 1977. и говорили су о оштроумном оцу Фреду Г. Санфорду који је радио на једној депонији смећа у Калифорнији. Емисија, коју је прилагодио Норман из програма ББЦ-а, била је у време премијерног емитовања хит и сматрана је револуционарном.

Аленов лик је ујак Вуди увек имао неколико добрих реченица у серији док се заустављао поред дворишта, које сви фанови серије добро памте! Репризирао је улогу ујака Вудија у споредном филму који је касније снимљен.

1985. одустао је од глуме због свог здравља, али је наставио да гостује у одређеним емисијама. Ален је био ожењен Барбаром Вилијамс од 1963. до 1977. Имају троје деце, две ц́ерке Ронс Ален (бивша дечја глумица) и Бренда Ален, као и сина, Рајмонда Алена млађег.

С обзиром да му је дијагностикована јака упала плућа, створила се сумња да је познати глумац био заражен короном, али породица није потврдила ову тврдњу.

Извор: Srbijadanas.com