Србија

УДАРНА ВЕСТ! Поднета кривична пријава против Чеде Јовановића

Против лидера ЛДП Чедомира Јовановића поднета је кривична пријава

Због напада испред просторија „Физио центра“ на Новом Београду, власник ове амбуланте за рехабилитацију Жарко Ивковић и консултант Дејан Дубајић поднели су прошле недеље кривичну пријаву против лидера ЛДП Чедомира Јовановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Дубајић каже, они су чекали да полиција и Треће основно тужилаштво реагују по службеној дужности и покрену поступак против Јовановића, а како се то није догодило ни после скоро месец дана од инцидента, кренули су у приватну парницу.

– Колико знам, Јовановић још није саслушан, иако му је одавно истекао карантин у којем је био јер је био заражен вирусом корона. Зато смо поднели кривичну пријаву против Јовановића због тежег ремећења јавног здравља у два наврата, 18. и 20. јула, јер је, иако је морао бити у карантину, дошао испред просторија „Физио центра“, као и због наношења телесних повреда, односно насилничког понашања према Ивковићу и мени – објашњава Дубајић.

Лидер ЛДП је са супругом Јеленом у два наврата изазвао инциденте испред „Физио центра“ у Улици Милутина Миланковића 1, тврдећи да су они закупци тог простора, а не Ивковић. Јовановић је најпре насрнуо на Ивковића, а два дана касније и на његовог консултанта Дубајића.

Извор: Новости

<div id="midasWidget__11411"></div> <script async src="https://cdn2.midas-network.com/Scripts/midasWidget-14-494-11411.js"></script>