Србија

УЖАС У АЛЕКСИНЦУ! Мајка подводила ћерку (13) Бирала клијенте и доводила их у кућу!

Нишка полиција ухапсила је Б.Ј. (48) из једног села у околини Алексинца због сумње да је током две године своју тринаестогодишњу ћерку подводила мушкарцима које је познавала ради проституције. Она се сумњичи за трговину људима, а под сумњом да су починили исто кривично дело слободе су лишена и четворица „клијената“ К.М. (26), С.С. (57), П.А. (30) и Н.Ш.(46).

У време када је почела да приморава ћерку да има секс са одраслим мушкарцима, девојчица је имала свега 12 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све се дешавало у периоду од 2019. до 2020.године. Б.Ј. је, како се сумња, мушкарцима са којима је била познаница и пријатељица, нудила своју ћерку ради сексуалних услуга а заузврат би од њих добијала новац, али и и робу. Прихватала је уместо пара и храну или дрва. Подвођење девојчице је „тарифирала“ од 1.000 до 3.000 динара. Страшно је то што је девојчица у то време имала свега 12 година. Она у једном тренутку није могла да издржи хорор који јој се дешавао па је обавестила полицију и клупко се размотало – каже наш извор.

Мајка девојчице и четворица мушкараца за које се сумња да су са њом имали сексуалне односе су ухапшени а након салушања у Вишем јавном тужилаштву и код судије за претходни поступак одређен им је притвор до 30 дана због сумње да су починили кривично дело трговине људима.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс