Србија

УЖАС У НОВОМ САДУ! Малолетница покушала да убије другарице, а разлог је стравичан!

Девојци Н. В. (17) која је ухапшена због сумње да је напала две малолетнице прексиноћ у Новом Саду након саслушања одређен је притвор, а терети се за покушај тешког убиства.

Осумњичена је, према незваничним информацијама, имала пријаву за насиље у породици док је њена вршњакиња која је хоспитализовна након инцидента, такође позната полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сумња се да је, прексиноћ, у свом стану у свом стану у Улици Јована Суботића, чекићем ударила две малолетнице, а затим, на улици, једну од њих, своју вршњакињу, ножем убола у горњи део леђа, а петнаестогодишњакињу расекла по рамену, саопштено је из ПУ Нови Сад.

Иако полиција није саопштила мотив сукоба тинејџерки, незванично се помиње да је Н. В. из куће једне од девојака украла 10.000 динара, па су малолетнице дошле код ње да би вратила паре.

Обе су, притом, задобиле лаке телесне повреде.

– Примљена је једна девојчица 2002. годиште, доброг је општег стања. На клиничкој опсервацији је – рекла је в. д. директора Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине доц. др Јелена Антић.

Дечко јој убијен у тучи

И осумњичена, према незваничним информацијама, има хематом на глави. Њена вршакиња која је хоспитализована, према нашим сазнањима, одраније је позната полицији. Наводно је пре две године, после свађе са младићем са којим је била у емотивној вези, скочила са другог спрата. Након тога, њен дечко је убијен у договореној тучи.

Извор: Блиц.рс