Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Мајку нашли мртву у шуми, а за њеним сином трагају већ 11 дана

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Полиција на Сицилији, са псима трагачима, претражују шуме и реке у потрази за четворогодишњим дечаком чији је нестанак пријављен 4. августа

Малишана по имену Гиоел мајка Вивијен је кобног дана повела у куповину и више се никада није вратила. Отац је исто вече пријавио нестанак супруге и сина, а Вивијен су после неколико дана пронашли како мртва лежи у шуми. Њено тело је било унакажено до границе непрепознатљивости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вивијен је 4. августа супруга Данијела обавестила да иде са сином у оближњи град Милазо да купи ципеле. Међутим, из неког разлога, кренула је пут Палерма. У тунелу Пизза Турда је, из засад неутврђених разлога, ударила у камион, након чега су јој на аутомобилу оштећене гуме. Након несреће је истрчала из возила и кренула да бежи. Последњи пут је виђена како прескаче банкину крај тунела и нестаје дубоко у шуми.

Полиција је у возилу пронашла торбу у којој су јој били новчаник и мобилни телефон, али од детета није било ни трага ни гласа. Одмах је уследила претрага терена. Четири дана касније њено тело је пронађено у шуми, на око 500 метара од тунела у ком се несрећа догодила. Тело Вивијен пронађено је испод стуба далековода, а полиција ју је идентификовала по бурми.

Није познато да ли је тело било спаљено, или је Вивијен задобила неке друге повреде који су полицији отежале идентификацију.

Приликом истраге установљено је да је Вивијен путовала 20 минута дуже од уобичајеног између две наплатне рампе, те се сумња да је можда неком предала дете.

Пала у депресију јер је остала без посла

Чланови породице тврде да је Вивијен у последње време боловала од депресије у коју је запала јер је остала без посла услед кризе због корона вируса. Међутим, сумњају да је дигла руку на себе и дете. Тврде да је свог сина обожавала.

– Страховала је да више никада неће наћи посао. Али, не верујемо да би нешто нажао учинила Гиоелу, сина је обожавала – кажу рођаци.

Њен нећак сумња да је кобног дана кренула да види „Пирамиду светлости“ која се налази на путу за Палермо.

Она га је неколико дана уочи нестанка питала како да стигне до тамо.

– За ту пирамиду се везују бројне приче. За многе има духовно и мистично значење. Можда је тамо хтела да потражи решење за своје проблеме – збуњени су рођаци.

Полиција сада покушава да установи да ли је дечак био са њом у време саобраћајне незгоде.

Закопала дете, па себи пресудила?
С обзиром на то да од детета већ 10 дана нема ни трага ни гласа, сумња се да је малишан страдао у судару са камионом, те да је Вивијен његово тело закопала и потом пресудила себи.

Наиме, камере једног локала снимиле су дечака у колима пола сата пре него што се несрећа догодила.

– Круже теорије да је малишан био у колима и у време несреће и да је погинуо у судару са камионом. Она је излетела из возила и кренула да трчи, па нико није ни видео да ли је у наручју држала дете или није. Сумња се да је Гиола закопала у шуми и у стању нервног растројства пресудила себи – тврди извор.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Информер.рс