Србија

ЗА ВИЛУ ЈЕ БИЛА ПОСЕБНО ВЕЗАНА: Дирљиво писмо Исидоре Бјелице ћерци слама срца

ИСИДОРА Бјелица нас је данас напустила, у 52. години. За собом је оставила сина Лава, ћерку Вилу и супруга Небојшу Пајкића.

За ћерку Вилу Исидора је била посебно везана, а једном приликом јој је честитала рођендан поруком која слама срца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мила моја туфнице, срећан ти рођендан, у жељи да Божија благодат буде увек уз тебе… Знаш колико ме боли да си последње четири године проводила по болницама у сталном страху и бризи. Док су друге девојчице мирно спавале, ти си ноћи и ноћи неговала болесну мајку. Док су друге девојчице одлазиле на спорт ти си сате и сате седела на хемиотерапијама,а ли мила моја кроз све то страдање научули смо о љубави више него што би нам донео срећан живот у здрављу и изобиљу. Научиле смо обе да у овом крхком палом свету сатканом од несавршенства нема јаче силе од љубави. Научиле смо да је све пролазно и нестаје, а само она постаје јача са сваком невољом и несрећом. И зато буди радосна и спокојна, девојчице моја, воли те твоја мама највише у свим световима – написала је Исидора тада.

Подсећамо, Исидора је рођена 10. децембра 1967. године у Сарајеву. Она је 1986. године објавила своју прву књигу под називом „Први пробуђени“ за коју је добила награду Књижевне омладине Југославије, а након тога бестселери су се низали.

Извор: Новости