Спорт

АМЕРИКАНКА НАПАЛА ЗЕМЉАКЕ ЗБОГ НОВАКА! Ове речи одјекују светом! Ваши двоструки стандарди…

Јасно је свима да Американци имају двоструке аршине и да су једва дочекали да Новака Ђоковића избаце са такмичења

Први тенисер света је завршио такмичење на Ју Ес опену јер је ненамерно ударио лоптицом линијског судију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На срећу, све је прошло без последица, али се она савијала и пренемагала као да јој је неко руку сломио. Тако нешто нисмо видели ни код дечака и девојчица које лоптица током мечева често погоди, што буде много болније. Али, они све стоички истрпе, насмеше се, прихвате извињење и наставе даље.

Али, не! Госпођа је Ђоковића стрељала погледом као да је први тенисер света намерно ударио лоптицом. Да је заиста било тако, још не би устала са терена.

Избацивање Новака Ђоковића изазвало је бројна негодовања, чак и међу Американцима. Јавила се Американка Келси Трејнор. Продуценткиња и новинарка, која је посебно посвећена спорту, реаговала је на вест Њујорк Тајмса о дисквалификацији Новака Ђоковића, посебно због начина на који је та вест пласирана.

Њујорк Тајмс је навео да је „у налету фрустрације“, Новак погодио линијског судију, иако и снимак јасно сведочи да је Новак махинално само послао лоптицу на страну, али је тек секунд касније уочио шта је урадио.

Кејси је упоредиола Новака и Серену, која врло често има испаде током мечева, али је ретко бил санкционисана како доликује, и да се сваки њен скандалозни излив беса прати еуфемизмима, морала је да реагује и Келси Трејнор.

– Ђоковић реагује у „фрустрацији“, али је Серена „драматична“. Превише двоструких стандарда? – поручила је Кејси.

Свака част!

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс