Издвајамо Православље

ЧУДО СВЕТЕ ПЕТКЕ: Братиславу и Ани је СВЕТИТЕЉКА спасила животе, зато они имају ПОРУКУ ЗА СВЕ!

Фото: Јутјуб

Срби у великој мери верују у чуда, а поготово верују у молитве које упућују свецима за спас

У чуда Свете Петке Срби полажу велике наде, а верници јој се веома често обраћају молитвом за спас од болести и других животних невоља и проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један младић из Новог Сада је у чуда ове светитељке почео да верује пре две године када се нашао на граници живота и смрти, након удеса у којем је учествовао.

Новосађанин је са својом животном сапутницом тада доживео страшан удес и све детаље о том догађају и чуду Свете Петке објавио је на свом Фејсбук профилу.

-На данашњи дан пре годину дана у Новом Саду смо моја животна сапутница Ана Миленковић и ја имали саобраћајну несрећу. Возили смо се мотором и стали испред пешачког прелаза да пропустимо пешака који је прелазио улицу. Утом нас је отпозади ударио ауто који је возила жена која је причала телефоном и није видела да смо стали тј. касно је уочила – написао је младић у првом делу своје објаве.

Ту се прича није завршила.

– Сплетом срећних околности прошли смо са лакшим телесним повредама такорећи неповређени и са минималним оштећењем на мотору, а ауто који нас је ударио је изгледао као да је ударио у тенк. Не знам да ли је она умешала прсте, а ја желим да мислим да јесте и захвалан сам јој до гроба што нас је спасила! Хвала Светој Петки!!! П. С. Молим вас не телефонирајте док возите, тренутак ваше несмотрености мозе бити нечији зивот! – написао је Младић.

 

Извор: srbijadanas.com