Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ ЗАПАЊИО СРБИЈУ ОДЛУКОМ: Живот ми је постао пакао, морам да се…

Фото: Јутјуб

МАДА је својим изјавама често изазивао опречна мишљења у јавности, др Бранимир Несторовић има велику армију обожаватеља, о чему сведочи и група на Фејсбуку по називу „Поштоваоци лика и дјела др Бранимира Несторовића“.

„Ја једини нисам члан тог клуба, глупо ми да се учланим. Видим да је то нека екипа из Републике Српске, јер дуго већ идем тамо“, открио је доктор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У једном од последњих гостовања, где је на ТВ Хепи представио своју нову књигу симболичног назива „Између два света“, др Несторовић је открио да му годи што га људи уважавају, али да му не прија медијска пажња. Објаснио је и да је то један од разлога због чега се повукао из јавности.

„У једном тренутку сам био ван себе. Мој живот се претворио у пакао. Више немаш никакву приватност“, каже познати пулмолог који последње месеце проводи у Обреновцу.

„У једном тренутку је то почело да ремети мој живот. Ја сам увек био та црна овца у Кризном штабу и то је постало мало заморно. Тако да сам одлучио да се бавим оним што најбоље знам – медицином, да држим предавања…“ испричао о додао:

„Моја жена каже да више неће нигде да иде са мном. Кад кренемо, то раје, заустављамо се, ту су селфији… Па то злоупотребљавају, стављају као рекламе“, испричао је доктор и додао да су почели да се опходе према њему као да је естрадна звезда, што је далеко од истине.

„Једна група ме је доживљавала као неког претендента за министра, за политичку каријеру. Ја сам кандидат за пензију, ево сад скупљам документа.

Свако поподне радим са пацијентима, пишем још једну књигу…“, открио је познати пулмолог и додао да више нема финансијских изазова, да не жели да се експонира, јер је и ово му доввољно искомпликовало живот.

„Моја ћерка је избрисала Фејсбук профил јер је у медијима изашао чланак ‘Како изгледа ћерка професора Несторовића’, Не можеш више да живиш. А не можеш више ни да платиш. И то је исто непријатно“, отркио је и да му, а посебно у Обреновцу, пијачни продавци не дозвољавају да плати намирнице.

Извор: Еспресо.рс