Србија

ХОРОР У КОТЕЖУ! Попио кафу са снајом, па убио мајку и себе! Полиција затекла језив призор!

Драган је мало пре убиства и самоубиства био код снаје Наташе на кафи. Рекао јој је: „Идем, морам да попричам са мамом, ти и деца будите ту и не силазите“

– Како ми је Наташа рекла, отишао је, а убрзо се зачуо пуцањ. Њен малолетни син је сишао спрат ниже и видео непомичну баку на кревету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је испричала рођака Драгана С. (46), који је у понедељак хицем из пиштоља убио мајку Станку (70), а потом извршио самоубиство у београдском насељу Котеж.

Пошто је у кући убио мајку, Драган је отишао у оближњу уличицу и у шипражју пуцао себи у главу. Како каже рођака, на дан убиства ништа није указивало на то да ће се догодити трагедија.

Драганова снаја са петоро деце живи на спрату изнад Драгана и његове мајке. Рекла је да, кад је Драган од ње сишао у свој стан, није чула буку ни расправу – каже рођака и додаје:

– Он је био јако везан за Станку, која је била тешки психички болесник, тако да је породица много бринула о њој, нарочито Драган. Одбијала је да узима терапију, правила је хаос по кући. Верујемо да син више није могао да гледа како се мучи она, али ни сви око ње.

Рођаци кажу да су они били добра и складна породица. Драгану је пре осам година умро отац, а мајка је већ тада била болесна. Након очеве смрти Драган је водио рачуна о њој.

– Није се женио, а брат је већ основао своју породицу он је отац петоро малолетне деце. Проблем је био што за Станку нико у кући, сем њеног покојног мужа, није био ауторитет. У последње време је правила несносну буку, није спавала ноћу – кажу рођаци.

За Драгана сви имају само речи хвале. Одлично се слагао са супругом свог брата, који је пре осам месеци отишао да ради у иностранство како би могао да издржава породицу.

Драган је децу обожавао, волео је да чита парапсихолошке књиге. Можда више није могао да издржи овако превелики притисак и да је једноставно хтео да оконча муке својој мајци, али и свима око ње. Најтеже је снаји тренутно, она још не може да се опорави од шока и ужасног призора који је затекла – додао је рођак.

Како се сазнаје, Драган није имао дозволу за пиштољ и проверава се где га је набавио.

– Чланови породице нису знали да је Драган поседовао пиштољ, нити је он о томе причао. Они ускоро очекују долазак његовог брата како би сахранили Станку и Драгана – каже рођак.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Курир.рс