Србија

ИСПЛИВАЛА ИСТИНА О ЊИХОВОМ ОДНОСУ: Јована и Срђан су напустили ПРВУ из овог разлога

Многе је ово изненадило.

Јована Јоксимовић и њен колега Срђан Предојевић изненада су прекинули сарадњу с ТВ Првом, а разлог су наводно несугласице између продукције и водитељског пара, а делом и нови водитељ Филип Чукановић који их је мењао током лета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводно већ неко време владају тензије између водитеља и продукције, а то се одразило и на програм. Тако је извор испричао да се пре летње паузе често догађало да Јована не устане на време и касни у емисију. То је Срђану почело да смета па је компромис пронађен у томе да један дан јутарњи програм води он, а други она.

View this post on Instagram

16 godina, 16 sezona…sweet sixteen 🎉

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Пре неколико месеци Јована се није на време појавила у студију, а како није одговарала на позиве продукције, јутарњи програм је почео без најаве водитеља и измењивањем прилога све док се она није појавила.

Јована и Срђан имали су и несугласице с продукцијом. Наводно им је продукција замерала то што нису прихватали сугестије, често су у емисије долазили неприпремљени, а догађало се да се понашају арогантно и надобудно како према колегама, тако и према гостима емисије.

Чукановић је с друге стране постигао гледаност већу од очекиване, чак је у неколико наврата надмашио гледаност коју су имали Јована и Срђан.

Јована и Срђан имали су и високе плате, договорене с претходном власничком структуром ТВ Прве. Продукцији се наводно на више поља није исплатило да настави сарадњу с њима, што је резултирало сукобом и њиховим одласком с телевизије.

Медијима се сад не јављају, а почело је да се шушка и поставља питање да се или враћају на РТС или иду на К1 чији је већински власник с уделом од 80 посто Јованин супруг Жељко Јоксимовић, преносе хрватски медији.

Извор: Индекс/srbijadanas.com