Свет

ИЗБИО СКАНДАЛ! Ужас у болници! Доктори сиромашној породиљи понудили да свој рачун плати бебом?

Жена је била у шоку, а онда је пресекла

Није лак породични живот данас. Пуно је дажбина, свакодевних одлазака новца на разне мање или више важне ствари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Многи брачни парови на крају упадну у дугове, а неки посежу за очајничким мерама како би остао “на површини”. Попут овог пара из Индије.

Бабита Чаран (36) и муж наводно су продали тек рођену бебу за, ни мање ни више него 130.000 динара како би платили неколико дана њеног лежања у болници. Оно што је најбизарније у причи је ко им је то предложио да ураде – доктори.

Након што се породила, Бабита је признала болници да нема новац да плати боравак ње и бебе, након чега су јој доктори предложили да прода бебу, преноси портал Times of India.

Ту долазимо до мистерије – у болници тврде да је жена оставила бебу и отишла кући са мужем. Другим речима, беба је напуштена, није продата.

Бабита је случај пријавила полицији јер тврди да је морала да се одрекне детета, будући да су је уценили у болници да мора једино тако да плати лежање тамо.

Портпарол болнице каже да су мужу и жени, како брачни пар не зна ни да чита а ни пише, они прочитали шта пише на отпусној листи где је и рачун, али нису тражили новац од њих нити да продају бебу.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс