Регион

ЈАДРАНКА БАРЈАКТАРОВИЋ БЕЖИ ИЗ СРБИЈЕ? Након срамног потеза, певачица ОТКАЗАЛА…

Фото: Твитер принтскрин

Певачица и некадашња такмичарка музичког такмичења „Звезде Гранда“, Јадранка Барјактаровић, певала је у Подгорици стихове: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, што је покренуло лавину негативних коментара.

Певачица је након што је пљунула на народ схватила да у Србији нема више шта да тражи, те је наводно отказала стан који је дуго изнајмљивала у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Јадранка је схватила да јој нема повратка у Србију након тога што је урадила. Позвала је сестру која живи у Новом Саду да оде у Београд и покупи њене ствари из стана који је изнајмљивала у једном елитном насељу и одјави је са кирије! Сестра је то учинила и вратила газди кључ. Ствари је понела код себе у Нови Сад и за неколико дана ће јој понети у Подгорицу, када буде ишла да је посети“, говори добро обавештен извор.

Како извор наводи, Јадранкина сестра је наводно очајна због става који је Јадранка заузела и имала је жучну расправу са њом.

„Сестра је кивна на њу што се није извинила људима овде, него је заузела став који она не подржава. Она је чак и критиковала Јадранку што је изјавила да јој не пада на памет да се извињава, упркос грешки коју је начинила, али Јадранка једноставно одбија да се извини било коме“, завршава причу извор.

Извор: Курир.рс / Српски Телеграф / М.М.