loading...
Регион

КАКАВ ГОСПОДИН ОВО НИЂЕ НЕМА! ДРИТАН НАПРАВИО ЛОМ НА ТВИТЕРУ: Погледајте му говор! Напали га ривали јер је… (ВИДЕО)

ПОДГОРИЦА – Током јучерашње скупштинске расправе у Црној Гори посебно се издвојила једна порука лидера коалиције “Црно на бијело” Дритана Абазовиц́а кога су нападали ривали јер је преговарао о влади у Острогу.

Он је рекао да је с великим задовољством присуствовао састанку под Острогом на којем су били и митрополит Амфилохије и владика Јоаникије.

Абазовић је истакао да без обзира на то да ли је у питању Острог, Катедрала Светог Трифуна или џамија, увек ц́е бити спреман да разговара на сваком од тих места када је реч о доношењу важни одлука.

​”Можда сте ви навикли да се договарате у Сплендиду, Хилтону или Рамалди…Ја нисам и никада нећу. Са људима, верским великодстојницима, политичарима, бизнисменима разговараћу на сваком месту када сматрам да треба обавити важан разговор”, рекао је Абазовић и додао да нема комплекс од било кога или било чега, јер, како је казао, брани грађанску Црну Гору.

Реакције на Абазовићеву изјаву не јењавају ни данас и предмет су расправе на друштвеним мрежама.

Подсетимо, на јучерашњој конститутивној седници за председника црногорске Скупштине изабран је лидер Демократске Црне Горе Алекса Бечић и предат је захтев са 41 потписом посланика за формирање Владе Црне Горе.

Извор: Курир.рс/З.Ш.

loading...