Србија

КАКАВ МАЛЕР! Срђан Предојевић прво остао без посла, а ево шта га је сад снашло!

Водитељ јутарњег програма ТВ Прва Срђан Предојевић пролази кроз тежак животни период, јер је за само 9 месеци остао без два посла!

Најновијим прекидом радног стажа са ТВ Прва и правим скандалом када му није омогућено да уђе у зграду у којој је дуго година заједно са колегиницом Јованом Јоксимовић радио, водио и уређивао јутарњи програм, Срђан Предојевић је тако доживео други тежак ударац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Предојевић је у кратком временском периоду остао без два посла, прво је добио отказ у СМАТСА, а онда и на ТВ Прва.

Да иронија живота буде још већа, оба пута Срђан Предојевић добија отказ из истог разлога “због непоштовања радних обавеза”.

ТВ Прва је издала саопштење и рекла да је одлучила да прекине сарадњу са Јованом Јоксимовић и Срђаном Предојевићем због “непоштовања радних обавеза”, а то је саопштила на Инстаграму

Предојевић је ово већ прошао и то у децембру прошле године, значи пре 9 месеци, када је из истог разлога добио отказ у Контроли летења Србије и Црне Горе СМАТСА.

Као разлог суспензије наведено је да се три дана није појавио на радном месту, али колеге тврде да он готово никад није ни долазио на посао.

Финансијска накнада за ту функцију како су медији писали износила је око 300.000 динара.

Он је тада говорио да је у СМАТСА око 10 година, да је примљен на неодређено време, те да је квалификован за радно место на ком је – дипломирани је комуниколог, магистар новинарства и пилот.

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Објектив.рс