Србија

КО БИ ОВО И ПОМИСЛИО? Процурили најновији ДЕТАЉИ о водитељском пару Јовани и Срђану!

Ко би рекао…

Прашина која се подигла због тога што Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић више нису у тиму Прве телевизије још увек се не слеже.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Познати водитељски тандем сада је без посла, а постоји могућност и да се раздвоје, наводи Курир.

Наиме, Радио-телевизија Србије, где су се њих двоје и прославили, наводно жели да врати само Јовану Јоксимовић, док за њеног кума, како незванично сазнаје поменути портал, нема места у њиховом колективу. Наводни разлог за то је, како се говори међу запосленима на државној телевизији, кршење уговора и Предојевићев сукоб с појединим колегама, уредником, али и тадашњим директором Александром Тијанићем.

Према речима извора Курира који је радио на РТС у време кад и Јована и Срђан, Предојевић је знао да доведе госта мимо одобрења колегијума, што му се и замерало. Што се Јоване тиче, њој су врата отворена, а како се наводи, већ је разговарала са садашњим в. д. директора Драганом Бујошевићем. Он има жељу да водитељка поново ради на Јавном сервису, али је, према тврдњама овог портала, проблем у новцу, јер Јоксимовићка жели плату коју РТС за сада не може да јој да. Да ли ће с Бујошевићем наћи заједнички језик, знаће се у наредних неколико дана.

Иначе, она се овим поводом није оглашавала, али је на Инстаграму најавила тужбу против Прве због тога што, како тврди, челници ове телевизије нису испоштовали уговор.

Извор: Ало.рс/М.Подрашчић

Ознаке