Православље

ЛЕКАРИ МУ РЕКЛИ ДА УМИРЕ, АЛИ СВЕТА ПЕТКА ЈЕ УЧИНИЛА ЧУДО: Исповест Миодрага због којег су атеисти поверовали у Бога

Фото: Јутјуб

Пошто сам био у јако лошем стању, желео сам да добијем воду Свете Петке. Те ноћи, када сам био у шок соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99% да ћу умрети, 1% да ћу преживети – прича за Телеграф своју исповест Миодраг Тодоровић

Посебно јој се обраћају жене свих вера и нација сматрајући је својом заштитницом, али чуда Свете Петке осетили су и мушкарци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пошто сам био у јако лошем стању, желео сам да добијем воду Свете Петке. Те ноћи, када сам био у шок-соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99% да ћу умрети, 1% да ћу преживети – прича за Телеграф своју исповест Миодраг Тодоровић.

Миодраг верује да су га искључиво вера, молитва и сам Бог спасли од здравственог проблема у ком је био.

– Једном сам био на ивици смрти, већ су ме били отписали. У том тренутку, једина жеља ми је била да оздравим, а знао сам да то не могу другачије него кроз помоћ од Бога. Док сам лежао у шок соби око 22.00 часа, ушао је доктор и питао ме шта ми треба. Тражио сам да ми донесе воду Свете Петке, али не сутра, већ у току вечери.

Миодраг је имао сепсу и доктори му нису давали много времена. За сваки дан је мислио да му је последњи.

– Ујутру, када ми је брат донео воду, помислио сам како само желим да попијем ову воду, па нека умрем. Други дан сам већ живнуо и стање је почело да ми се поправља. У међувремену сам се искрено молио – испричао нам је.

Када смо га питали да ли од тог тренутка пости редовно, рекао нам је да пости откад зна за себе, и да је његова ситуација била само још једна, додатна потврда да је у Богу спас. Такође, није желео да објавимо његову фотографију, што смо и испоштовали.

Извор: Телеграф.рс