Србија

ЉУПКА И ДРАГИША СЕ СУОЧИЛИ У ЕМИСИЈИ УЖИВО: После генералових РЕЧИ, певачица је само изустила „НЕ ЗНАМ“

Љупка Стевћ суочила се са генералом Драгишом Симићем у једној емисији, али путем видео укјучења. Она је у први мах била збуњена, а Симић се обратио речима:

„Добро вече, онако сам како морам. Видите да ме развлаче медији. Десило се шта се десило, јавност се узбуркала. Да нисмо јавне личности, то вероватно не би било тако. Има у овој држави већих скандала од нашег, али ето“, причао је док га је Љупка гледала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она није смела да се меша у разговор јер због процеса с бившим наводно не сме да комуницира, али је имала опаску на водитељкино питање како се Симке осећа након што га је девојка физички напала.

„Слушај, физички напала, рекла сам, налетео је на моју песницу.“

View this post on Instagram

😇

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

„Љупка је урадила то што је урадила у неком налету беса. Ја је не теретим, идемо даље. Не бих више никога да повређујем.Знате шта сам рекао, нема више шта да се прича о том догађају, све се видело на снимку и то је то. Ко треба да опрости, опростиће. Ово је забава за народ, шта друго да кажем. Шта ја да кажем на то што се људи баве туђим животом. Надам се да је ово моје последње обраћање јавности на ову тему“, завршио је генерал, а Љупка је рекла да није очекивала да ће га видети:

„Не знам шта бих рекла како се осећам, нормално, како другачије под овим околностима“.

Извор: Новости