Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ УКЉУЧИО: Открио језиву истину о…

Досадашња истрака је показала да нису тачни наводи из пријаве мајке да су њеног сина везивали, затрпавали у песак и претиили ће га бацити са оближње зграде.

Током досадашње истраге утврђено је да се на игралишту поред цркве играло четворо деце. Она су скакала са првог спрата зграде у изградњи у песак. У једном тренутку деца су се посвађала, међусобно вређала, називала погрдним именима, гађала камењем и прскала водом са прскалице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Двоје деце је отишло куци и вратило са мајком Светланом К. на игралиште. Дечаку Н.К. у Општој болници у Кикинди констатоване су лаке повреде, огреботине, модрице, чворуге. Нема трагова везивања, како је раније изјавила његова мајка.

Мајке деце Светлана К и Елвира К нису у добрим односима од раније. Светлана је корисница социјалне помоћи и мајка 10-торо деце са различитим партнерима. Већина њене деце се као пунолетне особе вец налазе по затворима. Светлана је осуђивана за Запуштање и злостављање своје деце. По налогу Тужиластва против обе мајке поднете су прекршајне пријаве због пропуштања дужног надзора. О догађају је обавестен Центар за социјални рад.

Извор: Пинк/Ало

Ознаке