Спорт

НАДАЛ ШОКИРАО СВЕТ! За Федерера смо увек имали план, а против Ђоковића не знаш шта можеш осим да се молиш Богу!

Тони Надал, стриц и некадашњи тренер Рафаела Надала, дао је своје мишљење на то који је једини начин да се победи Новак Ђоковић!

Надал је гостовао у подкасту Еуроспорта и истакао је да је за његовог братића увек теже било играти против Новака него против Роџера Федерера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– За Роџера смо увек имали план. Против Федерера знамо да је Рафа увек морао бекендом јако да удара нешто вишље лопте. И уколико то успе, имали бисмо добре шансе за победу – рекао је Тони Надал и додао:

– Али са Новаком је било увек овако! Пуфффффф… Не знаш тачно шта можеш, мораш да играш и да се трудиш да будеш сјајан. Сећам се финала УС Опена 2013. када је Рафа добио први сет, а Новак изједначио на 1:1. У трећем је Србин имао брејк и било је веома тешко

Сећам се да ми је Рафа рекао: “ Тони, шта да радим?“ А ја сам из ложе поручио да мора јако да удара лоптице насред терена. Тада сам рекао и Карлосу Кости који је био поред мене: „Све што треба јесте да одемо у цркву, помолимо се Богу и сачекамо да се нешто промени.

Као и увек, Новак и Надал су двојица главних кандидата да освоје неки Грен слем трофеј. Тако је и сада на Ролан Гаросу где Ђоковић тек треба да игра свој меч првог кола.

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс