Здравље

НЕСТОРОВИЋ ИЗНЕНАДИО СВЕ! Ово је лек за рак! Сви га имамо у кући, а нисмо ни знали!

Према његовим речима када се погледа линија која раздваја свет у Берлину источно је смртност знатно мања а западно катастрофа

Звучи мало расистички та теорија, али је апсолутно доказана та чињеница да што су наши преци, деде и бабе, били полугладни и што су тешко живели, одговорни су за то што смо ми данас отпорнији на гомилу разноразних болести, рекао је српски пулмолог Бранимир Несторовић гостујући у емисији Фокус на Б92.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мој деда је гладовао прелазећи кроз Албанију и то је утицало да ја данас будем отпоран на неке болести. Комунистичке земље су гладовале, а због тога имамо много мању смртност на истоку у односу на запад – рекао је Несторовић и још једном запрепастио јавност.

Према његовим речима, када се погледа линија која раздваја свет у Берлину, источно је смртност знатно мања, а западно катастрофа.

– У свим тим комунистичким земљама људи су често гладовали, док су на западу упропашћени тим вишком хране, али лоше хране – рекао је Несторовић.

Он је такође говорио и о животу научника Николе Тесле:

– Он није јео месо, већ само рибу, воће и поврће, једини порок био му је виски. Верујем да је Хитлеров специјалац Ото Скорцени убио Теслу тако што га је угушио током спавања, јер на његовом телу нису пронађени трагови који би показали узрок смрти. Постоји и књига, а чак и филм који говори о томе.

Пулмолог је исто тако говорио и о соди бикарбони и раку.

– Сода бикарбона је лек за рак, лек за разноразне ствари – рекао је Несторовић.

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Б92/Нови.ба