loading...
Спорт Србија

НОВА ТЕОРИЈА О ЂОКОВИЋУ: Јелена забринута за Новаково ментално здравље!

Новаком Ђоковићем који је дисквалификован са Ју Ес опена јер је случајно лоптицом у главу погодио судију бавили су се и медији у Швајцарској

Први тенисер света је данима је у центру пажње, док га део јавности осуђује добио је подршку од навијача, појединих тенисера, анаравно свим стручног штаба, као и супруге Јелене.

Међутим, швајцарски Блик, иначе земљаци Роџера Федерера, има сулуду теорију, односно објаснили су шта је Новакова супруга желела да поручу једним Твитом.

– Ако пустите да вас одувају, изгубичете контакт са својим кореном. Ако допустите да вас покреће немир, губите контакт са оним што јесте – поделила је Јелена на свом Твитеру.

Швајцарци су на основу тога закључили да је Јелена забринута за Новаково ментално здравље, што указује наслов Блика, где се помиње и да му је потребна стручна помоћ за његов бес који не може да контролише: Његив бес је ван контроле, потребна му је стручна помоћ!

– Јелена не помиње име свог супруга, али је очигледно шта сугерише цитатом. Ђоковићу је прекипело, тако да је његова агресија кулминирала бацањем лоптице. Остало је историја. Погодио је линијског судију у гркљан и избачен је са турнира – пише у тексту, а додатни аргумент им је и слика коју су Јелена и Новаков тренер Марјан Вајда поделили на својим Инстаграм профилима, где је Новак окружен пријатељским рукама који му нуде љубав и подршку.

Извор: Информер.рс

loading...