Спорт Србија

НОВА ТЕОРИЈА О ЂОКОВИЋУ: Јелена забринута за Новаково ментално здравље!

Новаком Ђоковићем који је дисквалификован са Ју Ес опена јер је случајно лоптицом у главу погодио судију бавили су се и медији у Швајцарској

Први тенисер света је данима је у центру пажње, док га део јавности осуђује добио је подршку од навијача, појединих тенисера, анаравно свим стручног штаба, као и супруге Јелене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, швајцарски Блик, иначе земљаци Роџера Федерера, има сулуду теорију, односно објаснили су шта је Новакова супруга желела да поручу једним Твитом.

– Ако пустите да вас одувају, изгубичете контакт са својим кореном. Ако допустите да вас покреће немир, губите контакт са оним што јесте – поделила је Јелена на свом Твитеру.

Швајцарци су на основу тога закључили да је Јелена забринута за Новаково ментално здравље, што указује наслов Блика, где се помиње и да му је потребна стручна помоћ за његов бес који не може да контролише: Његив бес је ван контроле, потребна му је стручна помоћ!

– Јелена не помиње име свог супруга, али је очигледно шта сугерише цитатом. Ђоковићу је прекипело, тако да је његова агресија кулминирала бацањем лоптице. Остало је историја. Погодио је линијског судију у гркљан и избачен је са турнира – пише у тексту, а додатни аргумент им је и слика коју су Јелена и Новаков тренер Марјан Вајда поделили на својим Инстаграм профилима, где је Новак окружен пријатељским рукама који му нуде љубав и подршку.

Извор: Информер.рс