Спорт

НОВАК СЕ ОГЛАСИО НАКОН ДИСКВАЛИФИКАЦИЈЕ! Ове речи су подигле Србију на ноге!

Мада није желео да говори на конференцији за медије, недуго након тога се путем друштвених мрежа обратио Новак Ђоковић.

Најбољи тенисер света је дисквалификован са УС опена пошто је у финишу првог сета осмине финала случајно лоптицом ударио линијског судију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новак је одмах после меча одјурио са „Артур Еш“ стадиона, али је међуосталом проверио како се дама у улози судије сада осећа и поручио у саопштењу како је добро.

– Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа се добро, хвала Богу. Њено име не могу да откријем због очувања њене приватности. Јако ми је жао што сам јој нанео такав стрес. Није било намерно. Било је погрешно, рекао је најпре Ђоковић који би могао да буде жестоко кажњен.

Српски тенисер се затим извинио организаторима турнира због свог поступка.

– Желим да ово непријатно искуство, дисквалификацију са турнира, претворим у важну животну лекцију, како бих наставио да растем и развијам се као човек, али и тенисер. Извињавам се организаторима УС опена. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек уз мене. Хвала вам и жао ми је. Био је ово тежак дан за све.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс