Србија

Обратите пажњу! У СРБИЈИ ОД СУТРА МЕЂУНАРОДНА АКЦИЈА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ! Ево шта морате да знате!

У Србији ће пријатне дневне температуре и повољни услови вожње и данас ће пратити возаче

Интензивнији саобраћај могу очекивати током поподнева и вечери због чега може долазити и до задржавања нарочито на деоницама на којима се изводе радови попут деонице Умчари – Врчин, где се саобраћај одвија у измењеном режму. До успореније вожње може доћи и на ауто – путу Милош Велики, где се такође очекује већи број возила, саопштио је АМС С.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У оквиру међународне акције земаља чланица европске мреже саобраћајних полиција „РОАДПОЛ – ДАНИ БЕЗБЕДНОСТИ“, у Србији ће од сутра спровести акција појачане контроле брзине, алкохолисаности и коришћења сигурносног појаса.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“: на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције РС – добијеним у 05:15часова нема задржавања возила на путничким терминалима наших граничних прелаза.

Грађани Србије који од петка након 18 часова уђу у земљу, биће под посебним здравственим надзором. Они ће при преласку границе добијају здравствено упозорење, у коме ће бити упознати са свим обавезама које су дужни да испуне.

 

 

 

 

 

Извор: Тањуг