Србија

ОГЛАСИЛА СЕ ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ! Ево када ће бити формирана нова Влада Србије

БЕОГРАД – Премијер Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће наредна седмица бити кључна за формирање нове Владе Србије и додала да верује да ће она бити формирана средином октобра.

„Верујем да ће наредна недеља бити кључна за формирање нове владе, председник је ту у земљи, нема потребе за разговорима у иностранству“, рекла је Брнабић и подсетила да је председник био у Вашингтону, Истанбулу, требало је да иде и у Брисел…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наредне недеље ће разговарати са потенцијалним партнерима, са свим парламентарним странкама које су прешле цензус, рекла је Брнабић за ТВ Пинк и додала да верује да ће након тога средином октобра бити формирана влада.

Можда нећемо ни имати пад БДП

Има назнака да ове године уопште нећемо имати пад Бруто друштвеног производа, што би био огроман успех, изјавила је Брнабић.

Она је најавила да ће крајем октобра бити завршен Дата центар у Крагујевцу који ће, како је рекла, бити најмодернији у Европи.

У октобру ће, рекла је премијерка, бити завршена и отворена и вишенаменска лабораторијска ламела у Нишу у саставу тамошњег Електронског факултета.

„То ће створити услове за младе да остају у нашој земљи“, истакла је она.

Извор: Тањуг