Србија

ОСУО ПАЉБУ: Небојша Стефановић оштро реаговао на Ђиласове НАПАДЕ!

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић данас је оштро реаговао на нападе лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа због потписивања споразума у Вашингтону.

„Иза Драгана Ђиласа, нажалост, народу у Србији остали су само дугови. Само задужење Града Београда мерило се милијардама евра, које је Александар Вучић вођењем домаћинске политике отплатио. Незапосленост, која је у Ђиласово време била 26 одсто, данас је 7,3 и ту разлику грађани Србије одлично виде. Иза Драгана Ђиласа остале су афере и тешки криминал, почев од куће „Великог брата“ и реплике Теразија преко преплаћених реконструкција булевара до препродаје рекламних секунди и черупања државних фирми, које судови у Србији и дан данас имају проблем да рашчивијају“, наглашава се у саопштењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Народу су иза Ђиласа и братије остале распродате фабрике и разорена привреда Србије, а на рачунима Ђиласових приватних компанија милијарде. Зато и даље очекује од Ђиласа одговор на питање како се од 74.000 евра зарађују десетине и стотине милиона евра и то у време вршења власти. И баш зато грађани и данас не верују ни у једну од Ђиласових лажа и паралажа, ма колико да их је. Знају да, за разлику од разних тајкуна и њихових личних интереса, иза Александра Вучића стоје резултати, обновљена, изграђена, економски снажна и у свету уважена Србија“, пише у саопштењу Стефановића.

Иначе, Ђилас је у данашњем саопштењу тврдио да је председник Србије Александар Вучић потписивањем споразума у Вашингтону паказао самовољу и угрозио интересе Србије, прекршио резолуцију Савета безбедности и од Србије направио мету за исламске терористе и окренуо леђа Европи.

Извор: Курир.рс