loading...
Србија

ОВО НИКО НИЈЕ ПРИМЕТИО! После Јоване и Срђана ВЕЛИКА промена у Јутарњем програму, а тиче се…

Фото: daylimotion.com

Препознатљива најавна шпица у Јутарњем програму ТВ Прве више није иста.

Јутарњи програм на Првој више никада неће бити исти после “инстаграм отказа” који је ова телевизија дала Јовани и Срђану, а промене су од јутрос постале очигледне.

Прво је промењена препознатљива шпица у којој се Јована и Срђан спремају за посао, облаче, чешљају и улазе у студио, а од јутрос више нема ни музике!

Музику за шпицу је писао Жељко Јоксимовић који је, како незванично сазнајемо, тражио да се повуче из програма. Жељко је музику писао за ауторску емисију Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића и не жели да се више користи програму.

Лако запамтива
Музика је ишла током целе емисије, као најава за прелиставање, пре и после реклама… Ових препозантљивих и лако запамтивих звукова више – нема!

Јована и Срђан би могли да туже ТВ Прву, јер је Јутро њихова ауторска емисија.
Подсетимо, ТВ Прва није имала јутарњи програм пре Јоване и Срђана. С обзиром да је емисија ауторска и да су Јована и Срђан, практично, добили отказ путем Инстаграма поставља се питање да ли ће они, на основу ауторских права, тужити ову телевизију. Тачније, ову емисију је почела да води друга особа без договора са ауторима.

View this post on Instagram

Obaveštenje!

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

Јована и Срђан су имали уговор за пет радних дана које су испоштовали до последњег дана. Током изолације у време короне “Јутро са Јованом и Срђаном” и “150 минута” биле су (вести нису ишле ујутру већ само у 18 часова), једине емисија коју је ова телевизија емитовала уживо.

Током короне само су они радили из студија!

Они су у време короне радили и специјалне емисије у вечерњим терминима, а били су и уредници “150 минута”. Због ових података је нејасно објашњење телевизије да нису обављали “радне обавезе”.

Извор: Новости

loading...