Регион

После Милових претњи да ће бранити Црну Гору из шуме огласио се и Кривокапић! ЊЕГОВЕ РЕЧИ СУ ШОКИРАЛЕ РЕГИОН!

ЛИДЕР коалиције „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић каже да је убеђен да ће доћи до мирне предаје власти, иако увек постоје притисци, што је природно за Црну Гору.

Здравко Кривокапић је у Дневнику РТС-а рекао да је Црној Гори дух слободе врло јасан и да се то види на сваком кораку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ипак, 30 година владавине, која је без обзира на све данашње кораке демократског принципа, била најмања демократска. То је била власт ко је водила рачуна само о појединачним интересима и довела Црну Гору у тешку економску ситуацију – истакао је Кривокапић.

Поводом конститутивне седнице Скупштине Црне Горе која је заказана за 23. септембар и могућности за подршку мањинских партија, Кривокапић каже да желе у свом будућем деловању да имају све националне мањине, и оне које су парламентарне и оне које нису, јер желе да граде бољу будућност за све грађане.

Упитан хоће ли се његовим доласком на власт нешто променити у односу Београда и Подгорице, истиче да ће доћи до променр у свим односима.

– Ми желимо да имамо исти принцип деловања, а то је добра сарадња превасходно са суседима, а и свим осталим државама. То је јасна порука и стално је шаљемо – навео је Кривокапић.

 

 

 

 

Извор: Новости.рс