loading...
Свет

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ! Новинари открили: Ево ко је отровао Наваљног!

Новинари аустријског листа Цонтра Магазин сматрају да су случај тровања руског, опозиционог активисте Алексеја Наваљног осмислиле западне специјалне службе.

Као што је постало познато, отров новичок налазио се на флаши из које је Наваљни пио у хотелу. На аеродрому је већ знао шта се тачно догодило, па је чак успео да пошаље своје људе у собу како би могли да узму доказе.

Дошли су у хотел и одмах узели праву флашу од многих које су ту биле. И гле, чудо! – нико од њих, за пар минута, у грчу, са пеном на устима, није пао мртав, – цитирали су аргументе новинара.

Аутори текста нагласили су да се приликом разматрања инцидента постављају многа питања. На пример, сумњу изазива чињеница да хотелско особље није почистило собу Алексеја Наваљног одмах након његовог одласка.

Пријатељи Наваљног су сами тамо помешали отровну супстанцу, а онда рекли да су је пронашли. Док се резултати руских анализа никада нец́е признати – резимирали су новинари портала.

Како се раније говорило, шеф Либерално-демократске партије Владимир Жириновски рекао је да Алексеј Наваљни и цео његов тим морају да буду ухапшени да би се спровела истрага.

Додао је да је инцидент са Алексејем Наваљним створен да би се Русија окривила, а затим покренуо међународни кривични случај у Хагу.

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs

 

 

loading...