Србија

ПРОГНОЗА! Пре подне сунчано, по подне понегде пљускови до 30 степени! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за среду 23. септембар

Време у Србији

Ујутро и пре подне биће претежно сунчано или мало облачно, после подне променљиво и топло, понегде с краткотрајном кишом и пљусковима уз могућност грмљавине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар бити слаб и умерен, на југу Баната пре подне, а у планинским пределима после подне повремено јак, јужни и југозападни. Јутарња температура од 8 степени по котлинама југозападне и јужне Србије до 20 на југу Баната, највиша дневна од 26 до 30 степени, саопштио је РХМЗ.

Време у Београду

У Београду пре подне претежно сунчано, после подне променљиво облачно и топло, на ширем подручју је могућа краткотрајна киша или пљусак. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне у слабљењу и скретању на југозападни. Јутарња температура од 13 до 18 степени, највиша дневна око 29.

Време наредних дана

До петка променљиво облачно и топло са највишом температуром у већини места од 27 до 30 степени и ретком појавом краткотрајне кише и пљускова уз могућност грмљавине, углавном у централним, западним и јужним крајевима.

Затим хладније, за викенд и почетком наредне седмице претежно облачно, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, који ће од уторка уз променљиву облачност бити ређа појава.

 

Извор: rs.sputniknews.com