Србија

СКАНДАЛ ДЕЦЕНИЈЕ ЈЕ ПРЕВАРА ВЕКА! Љупкине комшије откриле СРАМНЕ ДЕТАЉЕ: „Чиста намештаљка“

Да ли је могуће?!

Екипа Курира посетила је Костолац, родни град Љупке Стевић која је последњих дана горућа тема у јавности због скандала који је направила када је сазнала да је њен дечко Драгиша Симић вара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен дом је близу напуштеног хотела, на самом ободу града. У једном скромном сокаку, поред самог пружног прелаза у дворишту куће била је Љупкина мајку. Она није била расположена за разговор о њеној ћерки.

– Немам коментар. За разлику од ње прве комшије су биле раде за разговор и открили су занимљиве инфомрације о певачици и њеној породици.

– Љупку и њене родитеље дуго познајем, преко 50 година ми смо прве комшије. Долази Љупка често, некад је навраћала скоро сваки викенд, на дан или два. Сад је нисам нисам видео задњих месец дана отприлике – рекао је певачицин први комшија, не желећи да се фотографише. Открио је и да ли је знао да је Стевићева спремна да направи несвакидашњи скандал кад је неко повреди, попут недавног када је свом дечку разбила два аута.

– Никад ми то не би пало на памет, баш је била добра девојка. Сигурно је тамо упознала неког мангупа. Она нам се увек јави кад дође овде, лепо је васпитана, не глуми звезду, то све долази из куће. А сад шта ради доле по Београду, ми то не знамо. Њена ствар. Али ова информација да је разбила кола љубавнику баш нас је изненадила, нисмо то очекивали од ње. Кад је долазила овде у Костолац увек сам је виђао само, никад није доводила момке – додао је Љупкин комшија.

Милица С, пријатељица певачицине мајке, поделила је неке занимљиве детаље.

– Чула сам шта се десило, нико то од ње није очекивао јер је она јако фина и васпитана девојка, с обзиром да јој познајем мајку. Долазе код мене на роштиљ. Ма то је чиста намештаљка, она је јако фино створење и мајка јој је јако добра, тако да је немогуће да је она таква. Љупка није уопште тако безобразна, баш је права љупка. Е сад, медији су медији, људи свашта раде због публицитета – тврди Милица и каже да је пре неколико дана видела певачицу. – Пре пар дана је била овде у Костолцу, један мој пријатељ је поставио слику на Инстаграму баш са њом, одавде – рекла је она а преноси Курир.

Извор: Курир/srbijadanas.com