Спорт

СНИМАК КОЈИ СУ СВИ ЧЕКАЛИ! Где је ТАЧНО и КАКО лоптица погодила судију! Навијачи траже од НОВАКА ДА ПОДНЕСЕ ТУЖБУ!

Фото: Твитер принтскрин

Новак Ђоковић је дисквалификован када је лоптицом погодио линијског судију у осмини финала УС Опена 2020, а његови навијачи изнели су најновије доказе на основу снимка који је освануо у јавности.

Штавише, сада тврде да, новим снимком, може да се докаже да није ни у бесу ударио лоптицу, како му се то досад стављало на терет, а управо је то и било оправдање званичника да га избаце са турнира.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Навијачи још напомињу да би уз овај снимак као доказ Новак могао да поднесе тужбу!

Иако је тешко доказива тврдња о томе да је лоптица ударила линијског судију у раме, а не у врат, чињеница је да је овај снимак досад био непознат широј јавности.

„Још увек покушавам да видим како то људи дефинишу „бес“, „љутњу“, „силину“ на основу овога?“, питала се једна од Нолетових навијачица, која је и објавила поменути снимак, а други додавали и реченице:

„Хвала Богу на технологији. Нови снимак изблиза показује шта се десило. Ту се види како Ноле, ‘у бесу’, ‘снажно удара’ лоптицу и погађа судију. Па, то је био крај гема, имао је лоптицу у џепу и вратио ју је скупљачима. Лагали су нас! Молим вас, делите ово!“, бесни су навијачи.

Извор: Курир спорт