Србија

ШОК: Наша чувена певачица оболела од рака, иде на операцију

Велики је борац!

Певачица Нада Обрић већ годинама уназад води битку са карциномом и сваки пут је успела да изађе као победник из те борбе. Нажалост, болест јој се поново вратила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако ти кажем да и лекари чудно гледају у мене, како сам све то поднела, онда… Шта је проблем – ја не дам лошим људима, са лошом енергијом да су близу мене. Не дам људима којима је умро стриц од исте болести, баба, тетка, стрина – те приче не дам. Не дам уопште негативну енергију близу себе! Можеш да дођеш да се дружимо, да причамо о свему и свачему, али не о мојим болестима! Постоји за то ноћ, кад останем сама… То шта ће бити ако буде, то оставите за време ако буде. Бавите се данашњицом, немојте пуно залазити у прошлост – објаснила је Нада у емисији „Магазин ин“, а потом одговорила на реченицу Јелене Триван која је истакла да живот није само „чекати крај“ јер да је тако, онда бисмо сви требало да „завршимо одмах“.

– Ако је тако, онда сам давно требала лећи, ово је мени четврти по реду карцином… А један везе с другим нема. И шеста ће операција сада! Ја тешим своју децу, пријатеље – рекла је Нада, коју су водитељка и гости наградили аплаузом.

Извор: srbijadanas.com