Спорт

ШОКАНТНА ИЗЈАВА! На Аустралијен Опен би требало пустити све тенисере осим Новака!

Ник Кирјос је познат по три ствари: уме добро да игра тенис али и да од њега направи хаос, необично ужива у прозивању Новака Ђоковића, а о својим девојкама никада не воли да прича. Неким чудом, сада се све то променило.

Гостујући у аустралијској емисији „Данашњи шоу“, коју води Карл Стефановић, Кирјос се нашао „очи у очи“ са човеком који га је пре месец дана, када су последњи пут радили интервју, прилично збунио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тада га је Стефановић упитао о томе како му је Ана Калинскаја, тенисерка с којом се контроверзни играч забављао, али водитељ, да ли намерно или случајно, све време је постављао питања о девојци – с којом је Кирјос већ био раскинуо. У то време био је са новом, Кјаром Пасари, о којој је Блицспорт већ писао. Овога пута, ствари су биле далеко мање непријатне.

„О, овога пута си погодио! Добро је она. Вероватно и гледа све ово тренутно. У сваком случају, Карл – хвала ти, сад си ми добар пријатељ. Сад си у мојим белешкама у ‘доброј’ колони. Шалу на страну, веома сам срећан (са њом)“, почео је Ник Кирјос.

Водитељ га је тада упитао како проводи дана без тениса, јер се „белим спортом“ не бави у ово пандемијско доба, због чега је пропустио и америчку турнеју, укључујући и УС Опен.

Кирјос се на то осврнуо рекавши да би јако волео да се здравствена ситуација врати у нормалу, па да заигра на себи омиљеном Аустралијан опену „као некада“. И, тада се повела прича управо о том гренд слему, чији је неизоставни део – Новак Ђоковић, осмоструки шампион.

Карл Стефановић је покушао да се „наслони“ на Кирјосове сталне прозивке Нолета, па је уз осмех рекао да би, чак и ако пандемија потраје, можда требало пустити стране тенисере у Мелбурн, све – осим Ђоковића.

Кирјос се и сам насмејао:

„Знате, не волимо га ми, али он је тај због ког публика у великом броју долази на трибине“.

После те „историјске похвале“ на рачун Новака Ђоковића, ког је и пре пандемије „узимао на зуб“, а нарочито током ње, дотакао се „играча који доводе публику“ још једном.

И то када је упитан шта мисли о идеји да се Аустралијан опен одржи слично као Ролан Гарос, где ће актери искључиво моћи да бораве у посебно обезбеђеним хотелима.

„Мислим да би ипак требало омогућити и неке приватне смештаје за врхунске играче (Ђоковић је то искористио у Њујорку). Просто, да се та велика имена осећају мало пријатније. Јер, они су ти који привлаче публику тенису. Знам да сви говоре како воле да играју Аустралијан опен, како сви воле Мелбурн, па мислим да бисмо морали да се побринемо да свима њима и омогућимо да, чак и у овој ситуацији, уживају код нас“, рекао је Кирјос.

Не може без прозивки

Ни овога пута, међутим, Кирјос није успео у потпуности да „држи језик за зубима“.

Након што се на интернету споречкао са Паблом Карењом Бустом, који је на разне прозивке Аустралијанца рекао „да је Нику вероватно врло досадно код куће“ (после чега је Кирјос одговорио приказом резултата њихових међусобних мечева, а ту води са 2:0), у поменутом ТВ програму је о Шпанцу рекао следеће:

„Нешто смо коментарисали и он каже ‘Мора да ти је досадно код куће’. А ја у стилу ‘Па, играо бих УС Опен да сам мислио да је то безбедно’. Стварно је био мало блесав тај његов коментар. Играо сам с њим и никада ме досад није победио. Мислим, људи… он је (само) Пабло, није Пикасо“, рекао је Ник Кирјос.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс