Спорт

СРАМОТА! Надал побеснео због питања о Ђоковићу! Српски тенисер му неће заборавити ове речи!

После елиминације Рафаела Надала на мастерсу у Риму, који је поражен у четвртфиналу од каснијег финалисте Дијега Шварцмана из Аргентине, Шпанац је имао прилику да прокоментарише трку за најбољег у историји коју води са најбољим светским тенисером Новаком Ђоковићем и Швајцарцем Роџером Федерером.

Наиме, Шпанац је побеснео због питања на ту тему.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када ме питате о рекорду Роџера Федерера, увек кажем исто. Целу каријеру сам правио на свој начин и наставићу то да радим. Нисам опседнут са тих 20 Грен слемова. Не могу увек да размишљам о Роџеру или Новаку Ђоковићу и нашој трци. Знам да новинари томе посвећују велику пажњу – бесно је рекао Рафаел Надал, а потом додао:

– Волео бих да завршим каријеру са 25 Грен слемова, али то се вероватно неће догодити. Борићу се, ствараћу шансе. Видећемо кад завршим каријеру. Желим да и даље уживам у тенису, то је све. Ако играм на високом нивоу, претендент сам – додао је „краљ шљаке“.

Други тенисер света се осврнуо и на учинак у Риму.

– Ово је посебна и непредвидљива година. У Риму сам неке ствари радио добро, неке лоше. То је то. Борио сам се до краја. Али када изгубите толико сервис гемова не можете да очекујете да ћете добити меч. Нешто морам да поправим. Знам како то да урадим. Наставићу да радим и да тренирам са правим ставом и покушаћу да се спремим – истакао је Надал.

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com