Србија

ШТА СЕ ТО СИНОЋ ДЕСИЛО: О момку из квиза „Потера“ од синоћ прича цела Србија, Милица није знала шта је снашло

У синоћној епизоди квиза „Потера“, такмичари не само да су победили трагача, већ су и поставили рекорд квиза. Најпре су освојили 900 хиљада динара, а онда успели и да задрже у својој каси, пише РТС.

Када износ освојене суме у питању, Стефан и Слободан су најзаслужнији за обарање рекорда јер су били храбри да иду на више суме и тако ризикују да их трагач „улови“ будући да су му били на само корак предности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стефан Кукољ, прихватио је вишу суму од пола милиона динара и унео је у касу. Има само 18 година и ово му је прво учешће на неком квизу, мада из хобија воли да их игра на интернету.

Слободан Обућина, прихватио вишу суму од 300 хиљада динара и унео је у касу. Он је лекар анестезиолог из Ивањице, ради у болници у Горњем Милановцу. Хоби му је даљинско пливање и ово му је било прво учешће у неком квизу.

Са њима у овом одличном тиму су били и Мира Малић, будући адвокат из Панчева, и Иван Манић, наставник из Ваљева.

Стефан Кукољ гостујући у Јутарњем програму признаје да је чекао да напуни 18 година и заврши средњу школу како би се пријавио за учешће у квизу „Потера“.

Да му комунисти нису одузели имовину, бивши градоначелник Београда данас би био међу 70 најбогатијих људи света

– Многи би можда то знање назвали непотребним, али сам ја неке чињенице одувек волео да памтим и истина је да гледање квизова доста помаже, али и интернет – наводи Стефан.

Признаје да му суочавање са трагачем није био проблем јер је знао да уколико он зна одговор, није ни битно ко је трагач.

Доктор Обућина напомиње да је после лоше одигране прве игре одмах одлучио да иде на вишу суму.

Породица, пријатељи, познаници, сви су били одушевљени њиховим успехом и јавили су се да честитају. Победници још увек нису одлучили како ће утрошити освојени новац

Мира Малић наводи да је у квиз дошла без икаквих очекивања, а до последњег тренутка није веровала да ће успети да победе трагача.

– Када се камера укључила трема ме је потпуно ‘појела’. А пошто ми је много било жао што сам погрешила за Санторини, шалила сам се да ћу новац потрошити тако што ћу тамо да отпутујем – додаје Мира.

Ивана Манића је за учешће у квизу пријавила ћерка. Верује да је за овакав успех заслужан тимски дух који је владао међу њима

– Колико год да је Милица сјајна, а јесте сјајна, није имала шансе против оваквог тима – тврди Иван.

Но, ипак, сви признају да им је Стефаново присуство улило додатно самопоуздање јер, како сви тврде, његово знање их је импресионирало.

– Групе младих људи као што је Стефан, требало би да буду пример. Пошто радим у школи, вилео бих да видим више таквих младих људи. И друга ствар, жене. Требало би више и чешће да се пријављују за квизове зато што су паметне и образоване и није добро што их процентуално има мање од мушкараца у квизовима – сматра Иван.

Извор: Блиц