Регион

СТИГЛА ЈЕ КАЗНА! СРПСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ЗАБРАНИЛЕ ЈАДРАНКУ БАРЈАКТАРОВИЋ: У Србији је више нећемо гледати

Након што је изазвала скандал када је на наступу у Подгорици певала „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, неколико српских телевизија са националном фреквенцијом одлучило је да затвори врата певачици Јадранки Барјактаровић.

Јадранка је, како пише „Информер“, након овог потеза забрањена на телевизијама РТС, Пинк, Прва и Хаппy.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Телевизија Пинк осуђује антисрпско понашање Јадранке Барјактаровић. Она је за нашу издавачку кућу издала само једну песму, али на нашој телевизији више неће моћи да се рекламира – стоји у саопштењу Пинк телевизије.

Јавни сервис Србије је, такође донео ову одлуку.

– РТС ће увек бити кућа за уметнике који су својом музиком и ставовима у јавној сфери пример човекољубља. Музика треба да нас зближава, а не да нас дели. Наступ Јадранке Барјактаровић више је био, као што каже њена песма, њена ноћ, а не њена зора – рекла је за поменути лист уредница забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић.

Уредник Хаппy телевизије Миломир Марић „не види сврху“ њеног појављивања на овој телевизији:

– Она ни раније није гостовала код нас на телевизији, па тек сад не знам што бисмо је звали.

Са Прве телевизије такође поручују да у њиховој програмској шеми нема места за певачицу.

– Врата наше куће увек су отворена за све уметнике који, било песмом или речју шаљу праве поруке, пре свега мира и сарадње. Свака супротна порука, идеја или гест, сигурно затвара врата – навели су они.

Ко је дечко ког Јадранка 15 година крије од јавности, а пише се и да су ју је он опљачкао, сазнајте ОВДЕ.

Подсетимо, Јадранка Барјактаровић нашла се на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа“ отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Певачица се тим поводом огласила за „Блиц“ и истакла да јој је много тешко због свега што се догодило, те да, како тврди, није имала лоше намере.

– Сама сам пала, сама се убила. Јако ми је жао због целе ситуације, откако се то десило нисам при себи и не осећам се уопште добро. Пијем лекове да се смирим. Ја имам толико пријатеља у Србији, да никако не бих могла да ишта лоше за њих кажем. Тешко ми је не знам где сам, нажалост сад нема назад. Ја нисам ничија, ја не певам никоме, ја певам само за народ. Надам се да ће једног дана проћи све ово – рекла је Јадранка.

Извор: Блиц