Србија

СТРАХОТА: Мило плаћа летовање Вуку Драшковићу, а он за узврат пљује Србију!

Мислим да смо направили велику историјску срамоту у односу према Црној Гори, рекао је Вук Драшковић у изјави за Неwс маx Адриа и додао да Црна Гора никада није издала Србију. Поставља се питање да ли оваквим изјавама Вук Драшковић отплаћује своје летовање у Милочеру Милу Ђукановићу и контроверзном Брани Мићуновићу, који му то летовање финансирају.

– Она је гинула за Србију на Мојковцу, на Брегалници, Црна Гора је увек гинула за Србију, а да ли је заслужила да јој се враћа враћањем у средњи век, Техераном, и да се од Црне Горе ,од тог дела нашег народа за који смо веровали да је паметан, да има толике писце, сликаре, генерале, адмирале , дипломате, прави један народ који иде за поповима, за мантијама и тражи повратак у средњи век – изјавио је Драшковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драшковић је нагласио да се нада да ће победити нормална Црна Гора и цивилизована Црна Гора.

– Нема ту страна. Ово је поповски устанак. Српска православна црква предводи ту проруску опозицију која има намеру да ако победи на изборима раскине чланство Црне Горе у НАТО алијанси, да поништи одлуку о суверенитету и о независности Црне Горе, да Русији отвори врата Боке Которске, да се тамо установи руска база и да одатле руска војска комотно може да ровари по Балкану и то је циљ – рекао је Драшковић.

Драшковић додаје да се у Црној Гори се пева “нема Мила, нема Тита, владика се ође пита”.

– Владика, то значи ајатолах, то значи православни Иран. Никад Црна Гора односно нормална Црна Гора није доживела овакво цивилизацијско понижење, као што се понижава сада док иду те литије. Можемо ли ми да замислимо да сутра Берлином крену литије католика протестаната на изборима за немачки парламент и да то предводе тамо лутерански и католички пастори – закључује Драшковић.

Подсетимо, пре три године београдски медији објавили су фотографије с тајног састанка у Црној Гори када је МИло Ђукановић угостио Вука и Даницу Драшковић.

Извор: Информер.рс