Регион

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН! Мушкарац на смрт избо старијег брата па се бацио с балкона!

Мушкарац (42) који је у стану оштрим предметом усмртио брата (44), а потом је 18. септембра починио самоубиство скоком са балкона на другом спрату зграде у загребачком насељу Савице, раније је у том истом стану убио и мајку, пишу хрватски медији.

Неколико сати након трагедије, загребачки ватрогасци стигли су на место злочина како би из дворишног дела зграде извукли тело мушкарца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је данас објавила да нису сигурни кад је 42-годишњак убио брата. Постоји могућност да га је убио дан или два раније да би се у петак бацио с балкона и тако починио самоубиство.

– Између 16. и 18. септембра, од 7 до 15 сати на Трњу у Улици Владимира Руждјака, 42-годишњак је у стану оштрим предметом усмртио 44-годишњака, а након чега је 18. рујна починио самоубиство скакањем с висине. Тела су превезена на Завод за судску медицину и криминалистику – саопштила је загребачка полиција.

Убио мајку, па се нагодио са судом

Исти мушкарац који је у петак убио брата, у фебруару 2014. године ножем је у стану убио мајку. Злочин је откривен тек следећег дана кад је брат убице дошао у стан, забринут јер се он и мајка нису јављали. Но тада се након убиства нагодио за казну од шест година затвора јер је био смањено урачунљив.

– Ја сам била у апсолутном шоку кад су га пустили. Нисам могла да верујем какво је то правосуђе које пусти човека након што убије своју маму. Страшно, али не чуди ме што је убио и брата, не знам само шта је радио код њега – каже једна од шокираних комшиница.

Како пише 24сата.хр, мушкарац (42) пуштен је на слободу прошле године и брат којег је убио му је био старатељ јер је проглашен неурачунљивим. Суд је досудио да се врати да живи са братом у стан у којем је убио мајку.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс