Србија

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА КОД БОРСКОГ ЈЕЗЕРА! Син умро помажући прегаженој мајци! Ево шта се догодило кобне ноћи!

Ужас какав се не памти у борском крају догодио се у у ноћи измедју четвртка и петка надомак Борског језера у такозваном Пиротском насељу

Мајка Славка Т/70/ покушавајучи да помогне сину настрадала је у саобраћајној несрећи, а син Драган П./51/ је доживео инфаркт док је покушао да реанимира мајку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све је почело у четвртак око 23,15 часова када је сину Драгану позлило па је Славица позвала Хитну помоћ и изашла испред викендице крај пута Бор-Борско језеро да сачека медицинску екипу. Била је на ивици асфалта гледајучи возила која долазе из Бора када је на њу с леђа нелетео ,,фиат пунто,, са возачем Зораном М./47/ из Бора.

Аутомобил је буквално покосио жену на ивици коловоза, али се возач није зауставио већ је побегао. Полиција је сутрадан пронашла возача бегунца и по налогу тужиоца одређено му је задржавање до 48 сати под сумњом да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности саобраћаја.

Према казивању комшија Драган је чуо ударац и врисак мајке и сишао из викендице до улице.Видео је мајку како лежи и донео шећер и воду да јој помогне, али није могао да је реанимира па је појурио да из куће и он позове Хитну помоћ.

Нажалост, како је био већ у преинфарктном стању, стрес изазван страдањем мајке убрзао је његово прединфарктно стање па и сам умро.

Хитна помоћ је убрзо стигла и покушана је реанимација Славке, а потом је превезена у борску болницу где је убрзо издахнула. Медицинска екипа није могла да помогне ни Драгану, кога је пронашла мртвог у кући.

Славкином страдању, кажу комшије, кумовао је мрак, била је на месту близу аутобуског стајалишта крај аутомобила свог сина.

На том месту и преко пута, на стубовима постоје лампиони али су сијалице давно прегореле и нико их не мења, па је права срећа да до сада већ није још неко страдао.

Ухапшени возач је, када је полиција пронашла оштећење на његовом аутомобилу је признао да је на нешто налетео, али наводно није знао да је реч о жени.

МАЈКА И СИН БИЛИ ГАСТАРБАЈТЕРИ

Комшије о настрадалима причају да су били пријатни, вредни и људи спремну да помогну. Кажу да је Славка радила у Немачкој, те да је у пензији купила кућу-викендицу у Пиротском насељу надомак језера. Живела је ту са сином који је повремено и сам одлазио на рад у Немачку, али је био пријављен на адреси мајчине куће.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс