Регион

ТОТАЛНО РАСУЛО! Носилац листе ДПС објавио да напушта политику после дебакла: Изгубили смо због цркве

Носилац листе Демократске партије социјалиста (ДПС) у Андријевици и актуелни председник Општине Срђан Машовић, казао је јуче да је та странка остварила лош изборни резултат због Цркве и поручио да се повлачи из политике: “Из личних и здравствених разлога”

У Општинској изборној комисији потврдили су да је коалиција За будућност Црне Горе освојила 13, а Мир је наша нација (Демократе) три одборничка мандата, што је за мандат више од ДПС, који има 15 одборничких места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Речено је да је преостало да се преброји још једно мање бирачко место, али да се тај резултат не доводи у питање.

Машовић је “Вијестима” рекао да су на локалном нивоу били сервис свим грађанима и да их нису делили по политичкој припадности:

“Много смо радили на економском и инсфраструктурном плану, али очигледно да је Црква имала утицај”, истакао је Машовић.

Одговарајући на питање да ли је само Црква имала утицај на избор грађана или је у питању био и рад ДПС-а, Машовић је казао да одговорно тврди “да није због рада и односа према грађанима, јер нису делили грађане по политичкој припадности”.

“Ја се више никада нећу бавити политиком. Зато што сам и пре овога размишљао да се повучем и ово ме дефинитивно навело на ту одлуку. То је из личних и здравствених разлога, није ништа друго”, рекао је Машовић.

Извор: информер.рс/ИН4С