Регион

УБИЦА СТРАХИЊЕ СТОЈАНОВИЋА ПРОВОЦИРА ПОЛИЦИЈУ: У последњем моменту умакао из БиХ, па се појавио на ИНСТАГРАМУ!

Миливоје Л. (50) из Градишке наводно је напустио границе Босне и Херцеговине само дан пре него што је МУП Србије обелоданио да је осумњичен за убиство Страхиње Стојановића у Београду и да ће за њим бити расписана међународна потерница.

Добро упућени извори откривају да је осумњичени викенд провео у Градишци, где и има пријаву боравка, као и да је у недељу прешао границу са Хрватском и отиснуо се према Европској унији, пишу „Новости“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Он је преко границе прешао на званичном прелазу, као и сваки други грађанин. Од тада му се губи траг и тренутно нема информација о томе где се налази“, каже извор близак истрази.

Локална полиција га није затекла на месту пребивалишта, а додатним проверама утврђено да је напустио БиХ, као да је предосетио шта се спрема.

Док МУП Србије, уз помоћ полицијских агенција из региона, трага за Миливојем Л. на инстраграм-профилу његовог ноћног клуба из Градишке, у „сторију“ је објављена фотографија мушкарца с леђа, уз поруку: „Поздрав из Прага.“ Није познато када је фотографија настала, ни да ли се на њој стварно налази осумњичени.

Миливоје Л. пореклом је из Хрватске, тачније Славоније, из које је деведесетих година прошлог века дошао у БиХ. Има богато ратно искуство, наводно је био припадник специјалних јединица и верује се да је у то време остварио значајне контакте и пријатељства са борцима из Србије.

Извор: Курир.рс/Новости