Србија

УЖАС КОД ЧАЧКА! Судар три возила! У аутомобилима била и ДЕЦА!

У саобраћајном удесу три путничка аутомобила који се под још неразјашњеним околностима догодио у суботу, око 10.30, у селу Мрсаћ на такозваном старом путу Краљево-Чачак, срећом није било настрадалих, али је повређено шест особа и причињена је значајна материјална штета.

Како се претпоставља, овај карамбол се догодио када је „фолксваген шаран“ пожешке регистрације, крећући се из првца Чачка према Краљеву, изненада и нагло покушао да скрене у лево на споредни, локални пут и тако снажно ударио у „фолксваген туран“ краљевачке регистрације који је долазио из супротног правца. Не могавши никако да их избегне, у сударене аутомобиле потом је ударио „сеат“ краљевачке регистрације који се кретао споредном саобраћајницом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овом приликом повређен је старији брачни пар из Пожеге, као и брачни пар са двоје деце из „фолксвагена“ краљевачке регистрације. Сви повређени превежени су санитетским возилима у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву где су и збринути и не налазе се у животној опасности.

– Најважније је да су деца добро, практично неповређена, али су прилично уплашена. Добро је и то што су сви у „фолксвагену“ који је возио мој брат били везани сигурносним појасом, иначе би од силине ударца поизлетали напоље, а последице би вероватно биле страшне – рекао је брат возача „фолксваген турана“ који је био на месту удеса.

Због судара и увиђаја саобраћај се на овој деоници старог пута Краљево-Чачак једно време одвијао наизменично.

 

 

 

Извор: Курир.рс