loading...
Србија

УЖАС КОД ЧАЧКА! Судар три возила! У аутомобилима била и ДЕЦА!

У саобраћајном удесу три путничка аутомобила који се под још неразјашњеним околностима догодио у суботу, око 10.30, у селу Мрсаћ на такозваном старом путу Краљево-Чачак, срећом није било настрадалих, али је повређено шест особа и причињена је значајна материјална штета.

Како се претпоставља, овај карамбол се догодио када је „фолксваген шаран“ пожешке регистрације, крећући се из првца Чачка према Краљеву, изненада и нагло покушао да скрене у лево на споредни, локални пут и тако снажно ударио у „фолксваген туран“ краљевачке регистрације који је долазио из супротног правца. Не могавши никако да их избегне, у сударене аутомобиле потом је ударио „сеат“ краљевачке регистрације који се кретао споредном саобраћајницом.

Овом приликом повређен је старији брачни пар из Пожеге, као и брачни пар са двоје деце из „фолксвагена“ краљевачке регистрације. Сви повређени превежени су санитетским возилима у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву где су и збринути и не налазе се у животној опасности.

– Најважније је да су деца добро, практично неповређена, али су прилично уплашена. Добро је и то што су сви у „фолксвагену“ који је возио мој брат били везани сигурносним појасом, иначе би од силине ударца поизлетали напоље, а последице би вероватно биле страшне – рекао је брат возача „фолксваген турана“ који је био на месту удеса.

Због судара и увиђаја саобраћај се на овој деоници старог пута Краљево-Чачак једно време одвијао наизменично.

 

 

 

Извор: Курир.рс

 

loading...