Србија

УЖАС У СМЕДЕРЕВУ! Жена остављала сина (2) по неколико дана закључаног, а сада је откривено шта се крије иза свега!

Осумњичена Драгана М. (21) чак ни својој мајци није хтела да каже због чега се није бринула о малишану. Жена је доживела шок када је унука затекла на поду, у сузама, унеређеног и гладног. Окупала га је, пресвукла и дала му да једе

Жена је остала у кући све док се Драгана није вратила, како би је питала где је била и шта је радила. Међутим, ћерка јој је дрско одговорила да не мора да јој полаже рачуне

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драгану једноставно није држало место! Када јој дође жута минута, остављала је дете без икаквог надзора. Први пут је била одсутна од куће два дана

Драгана М. (21) из Смедерева ухапшена је због сумње да је запуштала и злостављала свог двогодишњег сина! Она се сумњичи да га је остављала самог у закључаној кући чак и по неколико дана, само да би ишла да се проституише!

Како сазнајемо, њена мајка је неколико пута проналазила гладно и унеређено унуче у изнајмљеној кући у Смедереву, у којој је њена ћерка живела сама са дететом.

– Драгану једноставно није држало место! Када јој дође жута минута, остављала је дете без икаквог надзора и одлазила од куће чак и по неколико дана. Срећом, њена мајка је открила да се дешава нешто чудно чим је одбила да јој се јави на мобилни телефон. Први пут је била одсутна од куће два дана, а после тога је учестало одлазила од куће и остављала дете само чак и по два-три дана. Када је први пут оставила дете, мајка је отишла да провери где је и шта се догађа. Права је срећа да је имала кључ од куће у којој је Драгана живела сама са сином – каже наш извор из истраге и открива да је мајка затекла ужасну сцену.

– Жена је доживела шок! Унуче је затекла на поду. Било је унеређено, гладно и непрекидно је плакало. Одмах је окупала дете, пресвукла га и дала му да једе. Остала је у кући све док се ћерка није вратила како би је питала где је била и шта је радила. Међутим, она јој је дрско одговорила „да не мора да јој полаже рачуне“ и није хтела да призна да се проституише, иако је жена то сазнала од својих познаника, који су сретали Драгану на сумњивим местима у граду – открива наш саговорник.

О овом случају обавештен је и Центар за социјали рад у Смедереву, који треба да одлучи шта је најбоље за дете.

Како незванично сазнајемо, полиција проверава да ли су тачне информације да је Драгана остављала сина због проституисања.
– Драганина мајка је пуног срца прихватила унука и надала се да ће јој се ћерка променити јер је постала мајка. Покушавала је на све могуће начине да утиче на њу, али није успевала – каже наш извор.

Осумњиченој је одређено задржавање до 48 сати, после чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведена на саслушање у Основно јавно тужилаштво у Смедереву.

Осумњичена ћутала у полицији

После привођења у станицу полиције, немарна мајка је занемела.

– Једноставно није желела ништа да каже нити да одговара на питања. Њена мајка је кукала и покушавала да добије одговоре од ћерке, али узалуд. Бака је упорно тражила одговор зашто дете није остављала код ње, али није вредело – каже наш саговорник.

Мајка пријавила полицији рођену ћерку!

После првог испада, Драгана је наставила да се понаша неодговорно, као да уопште нема дете.

– Њена мајка је знала да јој је ћерка негде одлутала чим јој се није јавља на телефон. Дешавало се да се Драгана врати истог или наредног дана. Најдуже је била одсутна три дана, а беби је могло свашта да се догоди да није било забринуте баке. Она је понекад одводила унука у своју кућу, која се налази на другом крају града. Прошлог викенда, 19. и 20. септембра, поново је затекла унука самог и тада јој је прекипело! Звала је полицију и пријавила рођену ћерку за занемаривање детета – каже наш извор, који је инсистирао да му не наводимо име.

 

 

 

 

Извор: Ало.рс