Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Звезда популарне серије преминула у 54. години живота

Туга…

Звезда и рвач „Jack-Ass“-а, Стиви Ли Ричардсон, преминуо је у 54. години.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивша звезда ТНА рвања – најпознатија по својој трци са промоцијом „Puppet The Psicho Dvarf“ – нажалост је умрла „неочекивано“ ове недеље, а у његову част је постављен GoFundMe да помогне својој породици око трошкова сахране.

Изјава на веб страници је гласила:

– Стиви „Puppet The Psicho Dvarf“ Ли Ричардсон, неочекивано је преминуо у среду ујутру, 9. септембра 2020. године, у свом дому. Многи су га волели и има много породичних пријатеља, обожаватеља који су га обожавали, али само је његов брат Јим отишао да се побрине за коначне аранжмане везане за погреб. Био је жива лутка која је својим осмехом, животним стилом и ставом, пружио осмех многима широм света.

Он је легенда у уметности патуљака у рвању. Потребна нам је ваша помоћ да га упутимо на последњи починак. Молимо вас, донирајте оно што можете, поделите његова сећања са свима и поделите ово прикупљање средстава како бисте Психо патуљку пружили најбоље могуће одмориште. Сав приход биће додељен Џим Ричардсону, за покривање трошкова услуга сахране. Пуно хвала свима и Лутко, волимо те брате! – писало је у последњем поздраву од познатог Jack-Ass-ца.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbijadanas.com