Спорт

АМЕРИЧКИ НОВИНАР ИХ ИСПРОЗИВАО А ОНДА СЕ ОГЛАСИЛА ЈЕЛЕНА: Овако му је запушила уста

Супруга најбољег тенисера света Јелена Ђоковић „запушила је уста“ америчком новинару Бену Ротенбергу који их је испрозивао током јучерашњег полуфинала.

Американац је на друштвене мреже поставио фотографију Новакове ложе у којој се седио његов тим и скренуо пажњу на то да један од чланова Нолетове екипе не носи маску.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена му је жестоко одговорила на ову прозивку.

„Човек који не носи маску има дозволу за то од доктора. Није све везано за корону. Ја, на другој страни, имам други разлог, отежано дижем због стреса кад гледам мужа док игра. Сви људи који су седели у боксу су тестирани и негативни“, написала је Јелена.

Подсетимо, амерички новинар Бен Ротенберг није пропустио полуфинални дуел између Ђоковића и Циципаса који је испратио реакцијама на твитеру, а у једном тренутку се обрушио и на Новакову ложу.

Када је режисер преноса пребацио кадар на бокс Новака Ђоковића, Американац је приметио да један члан не носи маску, те је брже-боље осуо паљбу по целом тиму.

„Вичите на момка из Новакове ложе који се чак није ни претварао да носи маску“, написао је Ротенберг уз фотку људи из ложе, позивајући кориснике Твитера да испрозивају члана Новаковог тима што су и учинили.

Извор: Курир спорт