Србија

АМЕРИКАНКА ЗАТРЕСЛА СРБИЈУ: Мој муж и ја смо дошли у Београд и за 10.000 долара КУПИЛИ БЕБУ уз помоћ овог ДОКТОРА

У емисији „После ручка“ на Хаппy ТВ, где су теме биле наводне крађе и продаје беба из Србије гостовали су Ана Пејић, секретар „Удружења родитеља несталих беба Војводине“, жена којој је украдена беба, Владимир Чичаревић из „Удружење родитеља украдених беба“, као и две мајке која сумњају да су им украдене бебе.

Оно што је привукло највише пажње гледалаца јесте снимак Американке која је изјавила да је 1998. године уз помоћ лекара из Србије усвојила девојчицу из Београда и да је за ту процедуру платила нешто више од 10.000 долара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Године 1998. мој супруг и ја смо усвојили девојчицу из Београда. Усвајање су уговориле легалне агенције за посредовање из Калифорније, САД. Они су нам обезбедили све контакте, а на нама је било да се нађемо на аеродрому са лекаром. Он нас је дочекао у свом „југу“ и повезао у свој стан, где смо одсели цео боравак. Морали смо да му плаћамо 200 долара дневно како би нас возио где треба, спавање у његовом стану и по један оброк свако вече. У његовом стану смо упознали његову супругу, која је кувала за нас. Проводили смо заједно свако вече, нисмо нигде излазили. Увече смо гледали серије са њим, сећам се и да су имали и птице у том стану – испричала је она, додавши и да су она и супруг новац „дали адвокатици на руке“.

Ова Американка тврди да је адвокатици наводно платила 10.000 долара у новим новчаницама од по сто долара.

– Она је набавила папирологију и уговорила званично преузимање детета. Када је све завршено, вратили смо се код лекара који нас је повезао на аеродром. Вратили смо се кући с нашом малом девојчицом. Све детаље сам истакла у писму мајкама нестале деце у Србији, тако да могу да одговоре на остала питања – рекла је ова Американка, тврдећи и да је дала писмену изјаву код нотара у Њујорку и да је та изјава касније послата „Удружењу родитеља несталих беба“, где је преведена на српски.

У писму које је послала мајкама нестале деце стоји да је све, целокупна процедура усвајања трајала око осам дана, као и да је беба неколико дана провела у стану наведеног доктора. На основу договора, она и њен муж су дали 10.000 долара адвокату, па и додатних 1.000 и донацију за Звечанску. Доктору су платили 2.800 долара – написала је у писму Американка.

Погледајте видео:

Извор: Т.Г./zena.blic.rs/Србија јавља